× alapanyagok adalékok bojlik, mixek, pelletek bojlikészítés receptek spikebaits match cikkek, pontyvilág szállítás, kapcsolat linkek

Körte


2014-ben nagy sikereket aratott az Italian Spice, 2015 a Körte éve lesz! Akik követték a Facebook oldalunkat, láthatták a Körte fejlődését, átalakulását és fogási sikereit. 2015 márciusától Mindenki számára elérhető főtt és oldódó verzióban egyaránt.

Mindig is foglalkoztattak minket a gyümölcsös bojlik, volt a SpikeBaits palettán Édes Narancsos bojli, édes fűszeres bojli és a mai napig nagy sikereket arat a Fish&Lemon... A lehetőségek számunkra egyben korlátozottak, mivel mindig a természetes alapanyagok nyújtotta lehetőségeket keressük.

Amikor először olvastunk a Körte kivonatról, már akkor láttunk benne fantáziát. Új, egyedi, meglepő... Biztos, hogy ilyen bojlival még nem találkoztak a halak, így óriási meglepetéseket okozhat szűz és agyonhorgászott vizeken egyaránt.

Természetesen minden kivonat csak annyit ér, mint az alapliszt, amivel párosítjuk. Több száz kg elhorgászását követően alakult ki a jelenlegi Körte. A tesztcsapataink, barátaink használták hétköznapi horgászatokon és versenyeken egyaránt, mint ahogy azt a Facebook-on láthattátok, számos szép eredménnyel.

Alaplisztje hasonlít az Italian Spice-éhoz, kíválóan emészthető, 30 % hallisztet tartalmaz, így éven át használható vízhőmérséklettől függetlenül és egyben a halak gyorsan elfogadják, táplálékként azonosítják. Ez igazi különlegesség, senkinek az arzenáljából nem hiányozhat!

Tökéletesen kombinálható az Italian Spice-szal.