× alapanyagok adalékok bojlik, mixek, pelletek bojlikészítés receptek spikebaits match cikkek, pontyvilág szállítás, kapcsolat linkek

Green Liver


A Green Liver egy halas alapú májas bojli némi fűszeres beütéssel. Egyik legrégebb óta használt bojlim, minimális változtatásokkal megközelítőleg 16 éve horgászok vele. Egy versenyen sem hiányozhat a csaliarzenálból. Természetes "atraktorok" képezik vonzerejét, mint a májliszt és a Robin Red. A "critically balanced" határán van, tehát könnyedén lehet lebegtetni, és a pontyok is könnyen csemegézhetnek belőle. Összetételének köszönhetően kivállóan emészthető, egyenletesen oldódik a vízben és egyben könnyen átjárja a víz a bojlikat, amely egy egyenletes csalogatóhatást eredményez.

Jellemző rá - mint általában a magas májliszttartalmú bojlikra - hogy szereti az egyenletes időjárási viszonyokat, legyen tél vagy nyár egész évben használom ezt a golyót viszont el a kezekkel tőle amikor változékony az idő azaz front frontot követ. Erről a bojliról is elmondható, hogy kiemelkedő fogási mennyiséget és egyedsúlyokat lehet vele elérni, ha stimmel a hely és idő faktor.

Sok 10 kg feletti halon kívül több tórekordot is többek között ennek a bojlinak köszönhetnek vásárlóim és mi is. Alapmixként is megvásárolható (Green Liver Mix), melyhez kizárólag tojás és olaj hozzáadásával az általam forgalmazott Green Liver otthon is elkészíthető.