× alapanyagok adalékok bojlik, mixek, pelletek bojlikészítés receptek spikebaits match cikkek, pontyvilág szállítás, kapcsolat linkek

Fish & Lemon


A Fish & Lemon egy maglisztekkel kombinált halas-citromos golyó. Az eredeti receptet néhány éve átalakítottam, megnöveltem a hallisztarányt és az esszenciális olaj mennyiségét. Legjobban a "sushi" jellegű bojlikhoz hasonlítható.

Érdekes ez a bojli, míg a többi bojlinál tudom úgymond hányadán vagyok ez a bojli tipikusan a meglepetés. Nem lehet igazán megmondani, hogy melyik vizen és mikor megy. Egy vizen vagy nagyon megy vagy egyáltalán nem, hihetetlen fogásokra képes és tórekordokat döntöttek meg vele, míg más bojlikhoz hozzá se nyúltak a halak. Míg egy másik vizen meg olyan mintha nem is lenne csali a horgon. Bármikor képes meglepetést okozni, még olyankor is amikor halottnak tűnik a víz!

Természetesen ez a bojli is megvásárolható bojlimix formájában (Fish & Lemon Mix), melyhez kizárólag tojás és higított esszenciális olaj (olaj + esszenciális olaj) hozzáadásával az általam forgalmazott Fish & Lemon otthon is elkészíthető, természetesen a mixhez küldjük a szükséges olajat is.