× alapanyagok adalékok bojlik, mixek, pelletek bojlikészítés receptek spikebaits match cikkek, pontyvilág szállítás, kapcsolat linkek

Magyarországon egyedülállóan nálam nyílik lehetőség arra, hogy az általunk kikísérletezett és sikeresen használt bojlik mellett, az Ön receptje alapján, friss alapanyagokból kívánsága szerint elkészítsem bojliját. A bojlik mindig frissen készülnek, a 20 mm-es nagyság mellett most már 16 mm-es és 24 mm-es nagyságban is rendelheti az általunk tesztelt bojlikat, illetve a saját receptjét is. 

Kérésének megfelelően szárított vagy fagyasztott formában vihető el tőlem. A legörgetett szárított bojlit - ugyanúgy mint az alapanyagokat - igény esetén postai utánvéttel is eljuttatom Önhöz. 

Mivel a bojlik tartósítószer felhasználása nélkül készülnek, vásárlás után felhasználásig fagyasztott állapotban, vagy sóban szükséges tárolni őket. Természetesen a zacskóból kivéve a bojlikat szellős helyen (pl.: hálóban), naponta többször átmozgatva, akár hetekig is tárolhatjuk. 

Nálam csak frissen készített bojlik kaphatók, nincsenek elfekvő raktárkészletek. Kérem rendelésénél vegye figyelembe, hogy a gyártási folyamat megközelítőleg 7-10 napot vesz igénybe. 

A bojlikészítés költsége nettó 460Ft/kg (egyedi recept esetén) alapkeverék (liszt), mely csak a munkadíjat foglalja magába, tehát nem tartalmazza a lisztek, édesítők, tojás (50 HUF), aromák...árát. Minimális gyártási mennyiség 15kg / keverék egyedi elképzelés esetén! Természetesen azáltalam tesztelt és gyártott bojlikból kis mennyiségek is megvásárolhatóak (1kg). Amennyiben 16-os vagy 24-es bojlit szeretne mérettől függően 5-10kg a minimális rendelési mennyiség. Minden alapanyag nálam megvásárolható, de természetesen hozott vagy küldött összetevőkből is dolgozok. Nálam a bizalom és a minőség az első! 

Ha bármi kérdése van egy recepttel, összetevővel kapcsolatban, vagy nem tudja hogyan induljon el,
keressen meg a 06 70 248 07 81-es telefonszámon vagy e-mailben az info@bojli.com címen, szívesen segítek!