× alapanyagok adalékok bojlik, mixek, pelletek bojlikészítés receptek spikebaits match cikkek, pontyvilág szállítás, kapcsolat linkek

Ezen az oldalon találhatók a bojlik, bojlimixek és pelletek, amelyeket hosszú tesztelések során kikísérleteztünk, nap mint nap használunk, legyen az egy hétvégi horgászat vagy nemzetközi verseny. Bojliját saját elképzelései alapján is elkészítem. A bojlikészítésről bővebben itt olvashat.

Ha bármi kérdése van egy recepttel, összetevővel kapcsolatban, vagy nem tudja hogyan induljon el, keressen meg a 0670/2480781-es telefonszámon vagy e-mailben az info@bojli.com címen, szívesen segítek! 

A 20 mm-es nagyság mellett most már 16 mm-es és 24 mm-es méretben is rendelheti az általunk tesztelt bojlikat, illetve a saját receptjét is. Az általam tesztelt és gyártott bojlikból 20 mm nagyságban kis mennyiségek is megvásárolhatóak (1 kg).Amennyiben 16-os vagy 24-os bojlit szeretne mérettől függően 5-10kg a minimális rendelési mennyiség. 

A bojlik mindig frissen készülnek, kérésének megfelelően szárított vagy fagyasztott formában vihető el tőlem. Csalizásra mindig készülnek nagyobb golyók is. A legörgetett szárított bojlit - ugyanúgy mint az alapanyagokat - igény esetén postai utánvéttel is eljuttatom Önhöz. 

Mivel a bojlik tartósítószer felhasználása nélkül készülnek, vásárlás után felhasználásig fagyasztott állapotban szükséges tárolni őket. Természetesen a zacskóból kivéve a bojlikat szellős helyen (pl.: hálóban), naponta többször átmozgatva, akár hetekig is tárolhatjuk. 

Big Green

3300 HUF
per kilogramm

Big Green oldódó

3200 HUF
per kilogramm

Red Cajun

3150 HUF
per kilogramm

Red Cajun oldódó

2900 HUF
per kilogramm

Körte

2400 HUF
per kilogramm

Körte oldódó

2200 HUF
per kilogramm

Italian Spice

2400 HUF
per kilogramm

Italian Spice oldódó

2200 HUF
per kilogramm

Chili máj

2800 HUF
per kilogramm

Chili máj oldódó

2700 HUF
per kilogramm


A bojlimixeknél is mindig az volt a célom, hogy hasonlóan magas minőségben készüljenek, mint a bojlik. Könnyen lehessen a mixekkel dolgozni és aki otthon szeretne bojlit készíteni, de mégsem szeretne egy saját receptet összeállítani, azoknak megkönnyítsem a munkájukat és egyben egy fogós bojlit tarthassanak a kezükben. 

Az itt felsorolt mixek valóban az előzőekben felsorolt bojlik alapmixei! Nem kell hozzájuk semmilyen adalékanyag. Kizárólag tojás, esetleg olaj illetve esszenciális olaj hozzáadásával elkészíthetőek a bojlik. Természetesen ezeknek a szükséges olajoknak az árát is tartalmazza a mix-ár! Otthon csak 8-10 tojás kell egy kiló liszthez és máris kezdődhet a gyúrás. Az oldódó mixeknél küldjük a szükséges oldódó szirup mennyiséget, így csak a vizet kell hozzáadagolnunk. 

Big Green Mix
főtt vagy oldódó

3100 HUF
per kilogramm

Red Cajun Mix
főtt vagy oldódó

2700 HUF
per kilogramm

Fish & Lemon Mix
főtt vagy oldódó

2000 HUF
per kilogramm

Italian Spice Mix
főtt vagy oldódó

1800 HUF
per kilogramm

Chili-Máj Mix
főtt vagy oldódó

2300 HUF
per kilogramm


Kukoricacsíra
pellet

440 HUF
per kilogramm

Hallisztes
gyorsoldású 4mm

560 HUF
per kilogramm