× alapanyagok adalékok bojlik, mixek, pelletek bojlikészítés receptek spikebaits match cikkek, pontyvilág szállítás, kapcsolat linkek

Big Green oldódó


Kézen fekvő volt, hogy a kiválóan működő Big Green-nek készítjük el az oldódó verzióját. A főtt bojli receptet némileg módosítottuk és Oldódó-szirup (amely külön is megvásárolható) segítségével görgetjük ezeket a bojlikat. Két hét szárítás követően kerülnek eladásra, ilyenkor a bojlik 2-3 órát bírnak a hajszálon, további 1 hét szárítással akár 4 órát is kibírnak a hajszálon.

Mind a versenyhorgászatban, mind hétvégi horgászatban kiemelkedő eredményeket lehet elérni ezzel a "gyors" bojlival. Tökéletesen lehet kombinálni a főtt Big Green-el, az oldódó golyók szinte egy szőnyeget képeznek a fenéken és darabosabb "kajának" ott vannak a főtt bojlik. Dobálós parti horgászatnál nem okoz gondot az hogy esetleg 2-3 óránként cserélni kell a csalit - jobb esetben addig már úgyis kapásunk van - dobócsővel meg bármikor ráetethetünk.

Ami érdekes, hogy számos figyelemreméltó tapasztalatról számoltak be azok akik behúzós horgászathoz használták: Főtt Big Green-el csaliztak és oldódóval etettek és kiemelkedően fogtak! Azt hiszem egy kísérletet megér.

Folyamatosan készítünk ilyen bojlikat, de ha valakinak nagyobb mennyiségre lenne szüksége, kérem időben jelezze mert a főtt bojlikhoz képest az elkészítése sokkal több időt igényel (2 hét).