× alapanyagok adalékok bojlik, mixek, pelletek bojlikészítés receptek spikebaits match cikkek, pontyvilág szállítás, kapcsolat linkek

Big Green


Az évek során nagyon sokat kísérleteztünk esszenciális olajokkal, ez a bojli is egy ilyen kísérletsorozat eredménye. Nevét onnan kapta, hogy az első horgászatunkon meglepően nagy átlagsúlyban fogtuk vele a halakat. Azóta kiderűlt hogy a kisebb pontyok is szeretik és kiválóan működik versenykörülmények között is. Számos szép versenyeredményen túl jónéhány 20 feltti halat fogtak vele vásárlóim és a jelenlegi egyéni rekordomat is többek között ennek a bojlinak köszönhetem.

Ez a bojli egy kifejezetten halas alapú algás (spirulinás) golyó, magas garnélaliszt-tartalommal, melyet esszenciális olajjal kombináltam. Az első Big Grenn még Asa Foetidaval és narancs olajjal készült de egy véletlen folytán kipróbáltam a fokhagymaolajat és azóta csak azzal készítem. Sokhelyen már úgy emlegetik, hogy A Zöld! Talán a két legnagyobb előnye, hogy nem érzékeny az időjárásváltozásra és a legtöbb vizen húzza a hal függetlenül attól, hogy tavasz, nyár vagy ősz van.

Természetesen ez a bojli is megvásárolható bojlimix formájában (Big Green Mix), melyhez kizárólag tojás és higított esszenciális olaj (olaj + esszenciális olaj) hozzáadásával az általam forgalmazott Big Green otthon is elkészíthető, természetesen a mixhez küldjük a szükséges olajat is.